şehirde keyifli bir şeyler oluyor….

Newcastle “Pub with Restaurant” hayata tatlı bir mola vermek istediğinizde, keyifli, konforlu, lezzetli ve kaliteli zaman geçirebilmeniz için 1998’de açıldı ve her yeni şubesi ile sizlere bir adım daha yaklaştı. Hayatınızın içinde yer edindikçe büyüyen bir aile olduk ve başarımız siz misafirlerimizin varlığıyla daha da değerli hale geldi.

İlk günkü enerjimizle, çizgimizi bozmadan siz değerli misafirlerimizin yemek alışkanlıklarına lezzet, eğlence hayatlarına keyif katmayı hedefleyerek çıktığımız bu yolda, yüzünüzü güldürmeyi ilke edinerek yılın her günü sizleri Newcastle’a bekliyoruz.

Newcastle “Pub with Restaurant” konsepti, orijinal atmosferiyle sizi alıp bambaşka bir yere götürmek ve şehri kapının dışında bırakmak üzere tasarlandı.

Sizlere
Öğlenleri tatlı bir mola,
İş çıkışında nefes aldıran saatler,
Akşamları lezzetli alternatiflerden oluşan keyifli bir yemek,
Geceleri ise dostlarla evinizin sıcaklığında leziz kokteyllerin eşlik ettiği sohbetler
vaat ediyoruz.

Yerli ve yabancı içki seçenekleri, zengin şarap kavı, Türk ve dünya mutfağının seçkin örnekleriyle hazırlanan menüsüne “Lounge, Blues, Jazz, Swing, Oldies ve Soft Rock“ tarzlarının unutulmaz klasikleri ve güncel “Soft Pop” parçaları eşlik eder.

Ankara’da başlayan yolcuğumuza Bursa ve İstanbul şubelerimiz ile yeni lezzet durakları ekledik. Sizleri tanıdık yüzlerin bir araya geldiği, yepyeni dostlukların temelinin atıldığı inanç, samimiyet ve sevgiyle kurulan Newcastle’da ağırlıyor olmaktan gurur duyuyoruz.

Hayattan çaldığınız keyifli anları 22 yıldır bizimle paylaştığınız için sonsuz teşekkürler.

Newcastle Pub Watergarden’da 3 al 2 öde kampanyası

Newcastle Pub, kuruluşunun 20. yılını kutlamaya devam ediyor. İstanbul’daki ilk şubemiz Watergarden’da 3 al 2 öde kampanyası başlıyor.

Guinnes Fıçı Bira, Tuborg Fıçı Bira, Carlsberg Fıçı Bira, Angora Kırmızı Şarap, Angora Beyaz Şarap, Lal Rose Şarap, Finlandia Votka, Bombay Cin, Jack Daniels Bourbon Whiskey ve tüm kokteyl çeşitlerindeki fırsatlar için şimdi Newcastle Pub Watergarden şubesine gelin.

#KentinEnİyisi

Kente sonbahar geldi

Fotoğraf: 68.media.tumblr.com

Çoğu ayazıyla der ama Ankara sonbahar rüzgarlarıyla meşhur bir kenttir. Güneşin vurduğu yerleri sıcak, gölgenin düştüğü yerleri serindir. Sonbaharın gelişiyle birlikte kentte yaya trafiği artar, mekanlar dolar. Kent yeniden kent olduğunu hatırlar.

Bir yazar kenti anlatırken şöyle der: “İnsan Ankara’da yalnız kaldığı zaman, yanlış yerde yalnız kaldığı hissine kapılıyor. Çünkü Ankara her şeyden evvel arkadaşlıktır.”

Kentte yalnız kalmak mümkün değildir. Sonbaharda bile mümkün değildir. O güzel, ışıklı ama abartlı olmayan mekanlar insanı çevreler. Kent büyülüdür ama büyüsünün nerede olduğu henüz keşfedilmemiştir. Kent en çok bu yüzden arkadaşlıktır. Mekanlarıyla, yollarıyla, sonbaharıyla arkadaşlıktır.

Kentin en iyisi

Bir süredir bu mottoyu tekrarlıyoruz. Esasen böyle bir iddia pek çok açıdan desteklenmeli. Yirmi yıldır bunu pek çok açıdan yaptığımıza inanıyoruz. Bir mekanı kentin en iyisi yapan nedir? Temiz mutfağı, zengin menüsü, yüksek barları, ilgili çalışanları ve geniş masalarıdır. Tüm bunlar gerekli ama yeterli değil. Newcastle Pub’ı kentin en iyisi yapan aynı zamanda kent kültürünü büyütmesidir. Kentin sokaklarını, meydanlarını; seslerini ve kokularını müşterilerinde taşır.

Bir filozof “kent 24 saat ışıkları sönmeyen yerdir” der. Newcastle Pub, 24 saatin hatırı sayılır bölümünde ışık verir.

#KentinEnİyisi burada.

Newcastle Pub’ın Yirminci Yılı ve Kent Kültürü

1930’lardan bir kare. Kent merkezinde bir mekan…

Ankara’nın sokakları ve meydanlarıyla genç Cumhuriyetin kent halidir. Kent kültürü Çankaya’dan başlayarak dalga dalga yayılır. Bütün semtlere dahil olur. Bu kültürün taşıyıcıları diğer kentlerden farklı olarak tek başına mekanları değildir, aynı zamanda insanlarıdır. Ankara en çok bu yüzden değerli kalır.

Kent kültürü yıldan yıla dönüşür, kabuk değiştirir. Newcastle Pub kurulduğu günden bu yana kent kültürüne eşlik eder. Kent kabuk değiştirirken ona el verir. Mekan yalnızca mutfağından, şeflerinden, masalarından ve sandalyelerinden ibaret değildir. Kentin büyük mirası Newcastle Pub’da yaşatılır.

Newcastle Pub yirminci faaliyet yılını kutlamaya hazırlanıyor. Kent kültürüne katkı sunuyor, kentin mirasını sahipleniyor.

#KentinEnİyisi

NEW Blog